Praktijk gesloten

 

Buiten kantoortijden

Voor acute, spoedeisende hulp buiten kantoortijden kunt u terecht bij uw (waarnemend) huisarts of huisartsenpost in uw regio. Daar kan beoordeeld worden of het zinvol is u door te verwijzen naar de crisisdienst van de GGZ.

Binnen kantoortijden

Tijdens vakantieperiodes kan het zijn dat we een dag gesloten zijn. Op het antwoordapparaat en via de automatische mailbeantwoording wordt u geïnformeerd over het telefoonnummer van de collega-psychiaterpraktijk die voor ons waarneemt. U kunt binnen kantoortijden met hen contact opnemen voor een spoedeisende vraag of in een crisissituatie.

In de vakantieperiode is het secretariaat minder frequent bezet, waardoor het kan voorkomen dat uw mail en telefoontje minder snel beantwoord worden dan u van ons gewend bent. Op de dagen dat we open zijn, luisteren we wel met regelmaat het antwoordapparaat af en wordt de mail meerdere malen per dag gecheckt. Als we gesloten zijn dan wordt dit duidelijk vermeld op het antwoordapparaat. U kunt dan binnen kantoortijden contact opnemen met de collega-praktijk die genoemd wordt op het antwoordapparaat.